Παύλος Πολάκης: ”Συγκαλώ αύριο συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ” – Συνεδριάζει το απόγευμα η Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνάντηση των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ συγκάλεσε για αύριο, Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου ο Παύλος Πολάκης.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους από το περιστύλιο της Βουλής: «Πήρα την πρωτοβουλία και συγκαλώ αύριο στη μία η ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί μια ομαλότητα και μια ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα».

Οι Νίκος Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παραστούν στη συνάντηση. Ακόμη, ως θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης θα παραστούν ο Νίκος Παππάς, ως πρόεδρος της ΚΟ και η Ράνια Σβίγκου, ως Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσκληση έχει γίνει ήδη στους Σωκράτη Φάμελλο και Στέφανο Κασσελάκη.

«Περιμένω να ανταποκριθούν όλοι σε αυτή τη συνάντηση προκειμένου να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία από αυτή των τελευταίων ημερών για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, ακόμη, ο Παύλος Πολάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη δήλωση του Χάρη Μουμουλίδη

Σημειώνεται πως οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και σήμερα με την Επιτροπή Δεοντολογίας να συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη, στις 18.00 με αντικείμενο την δήλωση του Χάρη Μουμουλίδη, ο οποίος είχε ζητήσει να διαγραφεί ο Στέφανος Κασσελάκης.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4r8n8d3nkbd)

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ