Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πανηγυρική επανεκλογή Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος

Ισχυρό προβάδισμα για τον Νίκο Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, που διεξήχθησαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. 

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται πάνω από 99,46%, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει ποσοστό 59, 94% και ο Χάρης Δούκας 40,06%.

Στις εσωκομματικές εκλογές πήγαν για να ψηφίσουν 214.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ. Η συμμετοχή είναι μειωμένη σε ποσοστό 26,8% συγκριτικά με τον πρώτο γύρο.

99_

Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει

«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Χάρης Δούκας, ο οποίος συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, που σημείωσε πως θα είναι στην πρώτη γραμμή για το κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Χάρης Δούκας συνεχάρη τηλεφωνικώς τον Νίκο Ανδρουλάκη για την νίκη του, ευχαριστώντας τον και λέγοντάς του ότι «προχωράμε όλοι μαζί».

Διαμαντοπούλου: Συγχαρητήρια στον Ανδρουλάκη, ήταν μεγάλη νίκη

Τα συγχαρητήριά της στον Νίκο Ανδρουλάκη, αναφορικά με την επικράτησή του στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, έναντι του Χάρη Δούκα, εξέφρασε η Άννα Διαμαντοπούλου. «Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία. Σήμερα, η πολιτική δεν είναι όπως πριν από δεκαπέντε – είκοσι χρόνια. Όλα τα σενάρια για το όνομά μου την επόμενη μέρα είναι απολύτως ανοησίες. Πρόσφατα ανέφερα ότι είμαι εδώ, παρούσα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω πολύ», επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συγχαρητήρια Μιχάλη Κατρίνη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη έδωσε ο Μιχάλης Κατρίνης. «Έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο», τόνισε.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ