Δουδωνής στα Παραπολιτικά 90,1: Το ΠΑΣΟΚ θα πάει προς τα πάνω με την αυτονομία του, χωρίς συγκολλήσεις κορυφής

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Παναγιώτης Δουδωνής, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι ανισότητες και η έλλειψη κοινωνικής κινητικότητας η απάντηση για αυτά τα θέματα πάντα προέρχεται από την Κεντροαριστερά. Οι εκλογές βέβαια κερδίζονται στο Κέντρο άρα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε μια εικόνα του μέσου ψηφοφόρου. Από κει και πέρα για να κερδίσεις ένα τέτοιο ακροατήριο πρέπει να έχεις ένα σοβαρό πρόγραμμα συγκροτημένο, ένα επικοινωνιακό επιτελείο το οποίο να το επικοινωνεί και σε διάταξη τα στελέχη σου.

Π.ΔΟΥΔΩΝΗΣ: Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε χτίσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ είναι πάνω σε σταθερά βήματα, κατηγορηθήκαμε ότι δεν είχαμε κάποια στιγμή εκτόξευσης νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή να πάμε πολύ καλά, μπροστά πάνω σε γερά θεμέλια. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάει προς τα πάνω με την αυτονομία του, χωρίς συγκολλήσεις κορυφής διότι διαφορετικά θα εξωτερικεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημά του και θα το εκβάλει προς το ΠΑΣΟΚ και εμείς το μόνο που θα κερδίσουμε είναι περαιτέρω εσωκομματικά άλλων κομμάτων. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια χρεία.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ