Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη περιοδεία Πολάκη σε Ρέθυμνο και Λασίθι

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2ήμερη περιοδεία του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλου Πολάκη, στους Νομούς Λασιθίου και Ρεθύμνου στην Κρήτη.

*Διαβάστε ακόμα: Σωκράτης Φάμελλος για αποκλεισμό Κασσελάκη: “Δεν μπορεί να απολογείται το κόμμα για επιλογές του πρώην προέδρου”

Η περιοδεία ξεκίνησε την Κυριακή 13/10 με συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο ορεινό Τζερμιάδο Λασιθίου και συνεχίστηκε με περιοδεία και συγκέντρωση/συζήτηση στον Άγιο Νικόλαο. Η μέρα έκλεισε με μια μαζική και ζωντανή συζήτηση στην Ιεράπετρα!

Την Δευτέρα 14/10 ο Παύλος Πολάκης περιόδευσε στην πόλη του Ρεθύμνου και επισκέφθηκε αρχικά την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συναντήσεις και ουσιαστικές και χρήσιμες συζητήσεις με φορείς του νομού Ρεθύμνου, όπως τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τα προεδρεία της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, σε μια εξαιρετικά μαζική συγκέντρωση φίλων του κόμματος!

Η περιοδεία έληξε με μια βραδινή συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος Μυλοποτάμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Κλάδου.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ