Ηλιόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Πολύ ευγενικός ήμουνα με την κυρία Αγαπηδάκη, δεν παίρνω τίποτα πίσω

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί μια οικονομική πολιτική η οποία έχει βίαια χαρακτηριστικά αναδιανομής. Έχουμε μια βίαιη λεηλασία του εισοδήματος της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου».

Με αφορμή την αντιπαράθεσή του με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη τόνισε ότι «δεν ήταν ατυχής η φράση μου, ατυχέστατο ήταν αυτό που έκανε η κυρία Αγαπηδάκη. Η κυρία Αγαπηδάκη δεν απαντάει σε εμένα, απαντάει στους κατοίκους της Αίγινας που το Κέντρο Υγείας έχει καταρρεύσει. Δεν απάντησε στην γραπτή ερώτηση η οποία ήταν από τον Ιούλιο… Πολύ ευγενικός ήμουνα με την κυρία Αγαπηδάκη, δεν παίρνω τίποτα πίσω. Το πολιτικό επίπεδο αυτών που έγραφε ήταν επίπεδο τρολς».

Ερωτηθείς αν βλέπει νέα διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «νομίζω ότι ακόμα έχει αρκετά επεισόδια η συγκεκριμένη υπόθεση. Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμα αρκετά βήματα μέχρι να ξεκαθαρίσει που στέκεται και που τοποθετείται αλλά όλοι μαζί είναι φανερό ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν».

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ