Κασσελάκης: Πάνω από 9.000 εγγραφές μελών τις πρώτες 18 ώρες λειτουργίας του νέου site

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ, με τα σενάρια για νέο αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα να ενισχύεται συνεχώς. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει προς όλους ηχηρή απάντηση καθώς στο νέο του σάιτ έχουν σπεύσει να εγγραφούν ως μέλη πάνω από 9.000 άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες 18 ώρες έγιναν 9.387 εγγραφές μελών από όλη τη χώρα, καθώς και 2.172 εγγραφές εθελοντών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συγκεκριμένες εγγραφές είναι ελεγμένες.

Υπενθυμίζεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει νέα σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τους «87» με αφορμή το site «odikosmassyriza.gr», όπου ο πρώην πρόεδρος καλεί τον κόσμο να γραφτεί.

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μπορέσει να πάει στο Συνέδριο και μάλιστα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένος γίνεται, επιχειρεί να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων για τον προεκλογικό αγώνα.

Ο λόγος για τον οποίο φαίνεται να οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι ότι, επειδή δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, αυτομάτως δεν έχει και πρόσβαση στα δεδομένα του isyriza.

Διάσπαση και νέα σενάρια για διαγραφή

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας παράλληλου κόμματος ή παρα-κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τονίζουν πως ο ίδιος προσπαθεί να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει του Συνεδρίου, ώστε να να δει αν θα φτάσει ως εκεί ή αν θα αποχωρήσει νωρίτερα, προχωρώντας στο μέλλον ακόμα και στη δημιουργία δικού του κόμματος.

Πάντως, δεν είναι απίθανο την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να τεθεί εκ νέου το ενδεχόμενο της διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στελέχη θεωρούν πως ο ίδιος επιμένει σε καλέσματα προς τον κόσμο, μιλάει για επιχείρηση «ρευστοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας μάλιστα ότι τα μέλη της ΚΕ θα εισπράξουν την οργή του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο, στην εκρηκτική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος Θύμιος Γεωργόπουλος επανέφερε την πρόταση διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ