Ηλιόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Έβρος καίγεται για 12η ημέρα, η κυβέρνηση λέει ψέματα για τον αριθμό των πυρκαγιών φέτος

Παράλληλα, τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να συμβάλει στο νέο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Έβρος καίγεται για 12η ημέρα, η κυβέρνηση λέει ψέματα για τον αριθμό των πυρκαγιών φέτος», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΝάσος Ηλιόπουλος.

Είπε πως όποιος πιστεύει ότι η Ελλάδα δέχεται πρέπει υβριδικό πόλεμο θα πρέπει να ζητήσει την παραίτηση της ΕΥΠ και της αστυνομίας  ενώ τόνισε πως είναι αδιανόητο να παραμένει στη θέση του ο Βασίλης Κικίλιας.

Ερωτηθείς εάν θα πρέπει να ψηφίσουν εκτός από τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως επειδή το κόμμα είναι σε μια κρισιακή διαδικασία θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες άγκυρες.

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη είπε πως είναι λογικό να υπάρχει κριτική αλλά όχι επιθέσεις για την προσωπική του ζωή.

Τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να συμβάλει στο νέο ΣΥΡΙΖΑ ενώ είπε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να είναι εκλεγμένος μέσα στη Βουλή.

Εκτίμησε πως η συμμετοχή στις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας θα επιτρέπει χαμόγελα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός για όλους θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και όποιος τους παραβιάζει να έχει κυρώσεις.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ