“Πυρά” Στεφανή κατά Μουτζούρη στα Παραπολιτικά 90,1: Πώς θα σταματήσει το μεταναστευτικό, θα πετάει πέτρες στις βάρκες;

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής εξαπέλυσε μύδρους κατά του Μουτζούρη, αναφέροντας πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν μήνυμα στήριξής του

«Δεδομένη η επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποστηριζόμενος υποψήφιος από τη ΝΔ για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής.

«Στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μας ψήφισαν πάνω από 40 χιλιάδες άνθρωποι. Στον δεύτερο γύρο είδαμε το πολιτικό σκηνικό πώς διαμορφώθηκε σε όλη τη χώρα με κινήσεις κρυφές ή φανερές», είπε ο κ. Στεφανής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε επισήμως στις κινήσεις αυτές, καθώς 11 στελέχη έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Μουτζούρη: “Να εργαστούμε όλοι μαζί για να καταστρέψουμε τον Μητσοτάκη”. Διάφορες περιέργες συμμαχίες πρέπει να προβληματίσουν τον κόσμο για το ποιους επιλέγουμε και τι ψηφίζουμε».

«Ο κ. Μουτζούρης έπαξε το χαρτί του μεταναστευτικού επαναφέροντας τοξικότητα και διχόνοια. Καταλαβα από αυτές τις εκλογές ότι πρέπει να μιλάμε για όραμα ιδανικά και αξίες και για αυτά με ψήφισε μεγάλο μέρος του κόσμου. Ο κ. Μουτζούρης λέει ότι θα σταματήσει το μεταναστευτικό. Πώς θα το κάνει αυτό; Θα κατέβει στην παραλία θα πετάει πέτρες με σφεντόνα στις βάρκες που έρχονται;».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ