Κασσελάκης: Μετά τον άγαρμπο ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Συρίγο

Το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη

Να διαγράψει τον κ. Συρίγο μετά τον άγαρμπο ανασχηματισμό καλεί ο Στέφανος Κασσελάκης τον πρωθυπουργό. Ο κ. Κασσελάκης τονίζει μάλιστα ότι σε διαφορετική περίπτωση ο πρωθυπουργός «αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης θέτει το ερώτημα «ποιά ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο Πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του;» παραθέτοντας παλαιότερη δήλωση του Άγγελου Συρίγου για την Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και τα όσα είπε περί «παρωχημένων» διατάξεων, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

«2020: “Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή”. 2024: “Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία”. Τι άλλαξε άραγε σε 4 χρόνια. Ποιος ζητάει την αναθεώρηση της Συνθήκης; ο Ερντογάν» επισημαίνε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στα όσα έλεγε τότε και τώρα ο Άγγελος Συρίγος.

Διαβάστε επίσης: Ανασχηματισμός με συνταγή: “Αυτοί που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά”

 «Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ